Produktinformation (Dieselmoduler)

Effektmodul till personbilar med Common-Rail bränslesystem. Tack vara microprosessorteknologi och flera anslutningspunkter kan vi tillämpa dynamisk flerkanalsstyrning där vi inte bara styr bränslet utan även balanserar med rätt laddtryck. Fordonsspecifik programvara -Inga effektjusteringar som ska ställas in.

xR6 är vår senaste uppdatering av effektmodul anpassad till personbilar med Common-Rail system.  Den erfarenhet vi samlat på oss under åren samt kraven som ställs för att klara av dagens bilar, har gett effektmodulen en rad nya egenskaper.

  • Anpassad för AdBlue samt senaste generationens partikelfilter
  • Laddtrycksstyrning för att förhindra sotning samt säkerställa rätt avgasvärden. Vissa motorer skulle annars succesivt justera ner effekten
  • Individuella programvaror för varje bilmodell. Inga effektinställningar som måste trimmas in
  • Bilen bibehåller sitt diagnos- samt övervakningssystem för att begränsa motorns belastningar
  • Helt vattentätt aluminiumchassi samt riktig kontakt av fordonsstandard mellan effektmodulen och kablaget ger en mkt robust och helt korrosionssäker konstruktion

ProMotechs xR6-modul bygger på mycket avancerad dynamisk digitalteknik och är utvecklad för motorer med Common-Rail bränslesystem. Kompatibel med bilar utrustade med senaste generationens partikelfilter och piezoinjektorer. Omprogrammerbar vilket gör det möjligt att flytta över effektmodulen till nästa bil, förutsatt att den är utrustad med samma sorts bränslesystem. I vissa fall krävs nytt kablage. xR6-modulerna ingår i ett unikt artikel- och serienummersystem vilket säkerställer effektmodulens uppföljning vid händelse av omprogrammering samt vid förfrågan om giltig garanti. Effektmodulen har genomgått timmar av tester i tuff miljö med hårda termiska och fysiska belastningar för att säkerställa dess driftssäkerhet.

Produktnamn: CR687

Mercedes B 160 CDI W246 Euro 5, 6
2014 → 2015
 

Förbättring av fordonets prestanda

Standard 90 hk 240 Nm
ProMotech 108 hk 277 Nm
+18 hk / +37 Nm

Övrig information

Alla effektmoduler från ProMotech har 3 års garanti och 30 dagars nöjdkund-garanti. Vid retur på köp gjorda genom Klarna debiteras en returavgift på 250 kr. Fordonsspecifik monteringsanvisning med färgbilder medföljer alla effektmoduler.

Anslutning
Plug-in med 3 st kontaktpar. Effektmodulen kan genom sin kvalitetssäkrade konstruktion med fördel placeras direkt i motorrummet.

Artikelnummer

3687-06671

Pris

JUST NU
3 995 SEK (4 990 SEK)
3 196 SEK exkl. moms