Produktinformation (Bensinmoduler)

Effektmodul till personbilar med de nya digitala givarna kallad SENT. Tack vara microprosessorteknologi och flera anslutningspunkter kan vi tillämpa dynamisk flerkanalsstyrning. Fordonsspecifik programvara -Inga effektjusteringar som ska justeras in.

SR6 är vår allra senaste uppdatering av effektmodul anpassad till bensindrivna personbilar med digitala SENT-givare. Den erfarenhet vi samlat på oss under åren samt kraven som ställs för att klara av dagens bilar, har gett effektmodulen ännu fler innovativa lösningar.

  • Helt vattentätt chassi samt riktiga kontaktdon av fordonsstandard mellan effektmodulen och kablaget ger en mkt robust och helt korrosionssäker konstruktion.
  • Individuella programvaror för varje bilmodell. Inga effektinställningar som måste trimmas in.
  • Bilen bibehåller sitt diagnos- samt övervakningssystem för att begränsa motorns belastningar.

ProMotechs SR6-modul bygger på mycket avancerad dynamisk digitalteknik och är utvecklad för bensindrivan personbilsmotorer med överladdning. Omprogrammerbar vilket gör det möjligt att flytta över effektmodulen till nästa bil, förutsatt att den är utrustad med samma sorts bränslesystem. I vissa fall krävs nytt kablage. SR6-modulerna ingår i ett unikt artikel- och serienummersystem vilket säkerställer effektmodulens uppföljning vid händelse av omprogrammering samt vid förfrågan om giltig garanti. Effektmodulen har genomgått timmar av tester i tuff miljö med hårda termiska och fysiska belastningar för att säkerställa dess driftssäkerhet.

Produktnamn: SR6107

Audi S5 (B9) 3.0 TFSI Euro 6
2016 →  
 

Förbättring av fordonets prestanda

Standard 353 hk 500 Nm
ProMotech 407 hk 614 Nm
+54 hk / +114 Nm

Övrig information

Alla effektmoduler från ProMotech har 3 års garanti och 30 dagars nöjdkund-garanti. Vid retur på köp gjorda genom Klarna debiteras en returavgift på 250 kr. Fordonsspecifik monteringsanvisning med färgbilder medföljer alla effektmoduler.

Anslutning
Plug-in

Artikelnummer

86107-01783

Pris

JUST NU
7 900 SEK (9 900 SEK)
6 320 SEK exkl. moms