ProMotech AB på FacebookÖkad körglädje med bättre prestanda och lägre förbrukning!

Motoruppgradering via diagnoskontakten med egen handkontroll eller anslutning av fristående plug-in system. Oavsett vilken lösning Du väljer kan Du själv enkelt ansluta och återställa Din bil, oftast på bara några minuter och utan några förkunskaper. Vill Du låta någon annan göra jobbet får Du hjälp där Du handlar produkten.

Uppgradering via diagnoskontakten med MyTech eller plug-in lösning med effektmodul. Ibland finns båda lösningarna till Din bilmodell och valet blir en smaksak. Oavsett lösning arbetar vi hårt för att ge Din motor den bästa lösningen med individuellt utvecklade produkter baserad på senaste teknik och högsta kvalitet.

ProMotechs produkter är utvecklade för att uppnå en bränslebesparing och / eller en effektökning på bensin- och dieseldrivna motorer med elektroniskt bränslesystem. Vi har ett komplett sortiment av bränslebesparande och effekhöjande produkter till personbilar, skåpbilar, husbilar, lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, traktorer, industrimaskiner och båtar.

Våra effektmoduler är ett fristående trim som, tack vare sin vattentäta konstruktion, mycket enkelt ansluts till motorn via befintliga plug-in anslutningar. Resultatet blir betydligt bättre prestanda och oftast lägre bränsleförbrukning. Lika enkelt tar Du bort din plug-in effektmodul och motorn blir åter original. Ingen krånglig chiptrimning med byten av trimchip. Till dagens moderna turbomotorer ges individuellt anpassade effektmoduler med  mappar utvecklad för varje enskild bilmodell. Inget evighetsjusterande av universal trimboxar. Motorn ges ett exakt beräknat tillskott av både bränsle och luft för en trygg motoroptimering med bästa bränsleekonomi.

Våra kunders ökande efterfrågan gör att vi ständigt utvecklar våra ProMotech produkter inom motoroptimering. En alltför vanlig överraskning är att den nya personbilens bränsleekonomi inte lever upp till förväntningarna. Bilen har en bränsleförbrukning som inte motsvarar den bränslebesparing bilbytet skulle resultera i. Här är behovet en s.k. eco tuning för att uppnå en bränslebesparing och bättre bränsleekonomi. Andra problem är att vissa bilmodeller har väldigt dåligt vridmoment på låga varvtal. Här är behovet bättre karaktär på motorn i form av högre och jämnare vridmoment. Förutom en betydligt trevligare bil att köra uppnås många gånger en viss bränslebesparing och bättre bränsleekonomi även här. Våra produkter inom effektoptimering har länge haft en stark efterfrågan inom tung trafik. Vi har dieseltrim i form av anpassade plug-in trimboxar och chiptrimning av styrdonets chip via diagnoskontakten. Även om våra bränslebesparande och effekthöjande produkter i första hand är avsedda för ”friska” motorer har det visat sig att vi allt oftare får ta itu med fordon som åkt in och ut på verkstaden med anledning av orimligt hög bränsleförbrukning. Om någon förbättring ska kunna utföras i dessa fall krävs en noggrann utredning och ”handpåläggning”. I nio fall av tio uppnår vår motoroptimering i dessa fall bättre bränsleekonomi och en motor som svarar på gasen och drar ifrån botten. Effektökningen blir i första hand att ta igen den effekt som inte fanns.

Nyheter

2018-12-03

Nu har vi MyTech även till Nya BMW X2 18d 150 hk Euro 6! +40 hk / +50 Nm! Växla mellan original- och trimfil när du vill!


 

2018-11-29

Nu har vi MyTech även till Ford Raner 3.2 TDCi 200 hk     Euro 6!          +40 hk / +80 Nm! Växla mellan original- och trimfil när du vill!

AAA - Högsta kreditvärdighet
TÜV CE