Produktinformation (Dieselmoduler)

Digital effektmodul med plug-in anslutning till bl.a. skogs- och lantbruksmaskiner. Tydlig bränslebesparing på ca 5-15% ger snabbt ökad lönsamhet.

ProMotechs HD22-modul bygger på mycket avancerad digitalteknik och är utvecklad för motorer som ofta återfinns i bl.a.  skogs- och lantbruksmaskiner. Effektmodulen ansluts via en plug-in kontakt direkt till motorstyrdonet för att få åtkomst till samtliga parametrar. Effektökningen fås genom att öppningstiderna på bränslespridarna förlängs. Fasta effektsteg att välja mellan för att lätt kunna tillgodose sina behov. Omprogrammerbar vilket gör det möjligt att flytta över effektmodulen till en annan maskin, förutsatt att den är utrustad med samma sorts bränslesystem. I vissa fall krävs nytt kablage. HD22-modulerna ingår i ett unikt artikel- och serienummersystem vilket säkerställer effektmodulens uppföljning vid händelse av omprogrammering samt vid förfrågan om giltig garanti. Effektmodulen har genomgått timmar av tester i tuff miljö med hårda termiska och fysiska belastningar för att säkerställa dess driftssäkerhet.

Produktnamn: HD2207

John Deere 5115R
 

Förbättring av fordonets prestanda

Standard 115 hk 502 Nm
ProMotech 144 hk 628 Nm
+29 hk / +126 Nm

Övrig information

Alla effektmoduler från ProMotech har 3 års garanti och naturligtvis 30 dagars nöjd-kund-garanti. Garantin gäller även om effektmodulen byter ägare! Fordonsspecifik monteringsanvisning med färgbilder medföljer alla effektmoduler.

Anslutning
Plug-in 

Artikelnummer

2207-5115

Pris

9 900 SEK
12 375 SEK inkl. moms