Nyhetsarkiv 2010

2010-12-23

Nu kan vi kommunicera även med Doosan DL 250! Skillnaden blir stor då motorn svarar direkt och framför allt kan du utföra flera hydraulikbelastande funktioner utan att motoreffekten begränsar. Kontakta oss så bokar vi in en tid då vi kommer ut till Er maskin. Programmeringen sker via diagnosuttaget och tar endast ca 5+20 minuter att utföra. Modifieringen av original-programvaran tar ca 2 timmar att utföra men maskinen går att använda under tiden. Bränslebesparing minst 5% men framför allt betydligt bättre flyt i arbetet och högre produktion!

2010-12-15

Nu har vi tagit fram effektmodul till Peugeot 207 RC 1.6 THP 175 hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-12-10

Nu kan vi kommunicera även med Profi 50! Skillnaden blir stor då motorn svarar direkt och framför allt kan du utföra flera hydraulikbelastande funktioner utan att motoreffekten begränsar. Kontakta oss så bokar vi in en tid då vi kommer ut till Er maskin. Programmeringen sker via diagnosuttaget och tar endast ca 5+20 minuter att utföra. Modifieringen av original-programvaran tar ca 2 timmar att utföra men maskinen går att använda under tiden. Bränslebesparing minst 5% men framför allt betydligt bättre flyt i arbetet och högre produktion!

2010-12-07

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya BMW Z4 sDrive35is 340 hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-12-03

Nu har vi tagit fram effektmoduler i till Nya VW Caddy IV 2.0 TDI 140 hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-12-01

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Audi A1 1.4 TFSI! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-11-29

Nu har vi tagit fram effektmodul till John Deere 1010E! Väldigt fin prestandaökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Stor bränslebesparing! Finns för omgående leverans! Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-11-24

Nu har vi tagit fram effektmodul till JCB Fastrac 8250! Väldigt fin prestandaökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Stor bränslebesparing! Finns för omgående leverans! Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-11-22

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Audi Q7 4.2 TDI 340 hk! Fantastiskt fint resultat med vår effektmodul CR6xx tack vare vår unika teknik där vi även bl.a. ansluter oss till laddtrycks- och varvtalssensorn! Detta för att få full kontroll även på de allra senaste, mycket komplexa motorsystemen. Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-11-15

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya Suzuki SX4 2.0 DDiS 135 hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-11-12

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Ponsse Fox! Väldigt fin prestandaökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Stor bränslebesparing! Finns för omgående leverans! Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-11-08

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya BMW X3 xDrive20d F25! Fantastiskt fint resultat med vår effektmodul CR6xx tack vare vår unika teknik där vi även bl.a. ansluter oss till laddtrycks- och varvtalssensorn! Detta för att få full kontroll även på de allra senaste, mycket komplexa motorsystemen. Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-11-03

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Seat Ibiza 1.2 TSI 105hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-11-01

Nu har vi tagit fram effektmodul till Audi A4 2.0 TFSI 180 hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-29

Nu är vi klara med effektmodulen till Sisu R500! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till styrenheten gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras bredvid motorn. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-26

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Volvo XC60 2.4 D3 AWD! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-25

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya Saab 9-5 TiD4 160 hk! Fantastiskt fint resultat med vår effektmodul CR6xx tack vare vår unika teknik där vi även bl.a. ansluter oss till laddtrycks- och varvtalssensorn! Detta för att få full kontroll även på de allra senaste, mycket komplexa motorsystemen. Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-20

Nu är vi klara med effektmodulen till Nya Volvo FH13-460! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till styrenheten gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras bredvid motorn. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-15

Nu har vi tagit fram effektmodul till VW Golf 1.2 TSI 170 hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-14

Nu har vi tagit fram effektmodul till Deutz Agrotron X 720! Väldigt fin prestandaökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Stor bränslebesparing! Finns för omgående leverans! Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-12

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya Audi A8 4.2 TDI 351hk! Fantastiskt fint resultat med vår effektmodul CR6xx tack vare vår unika teknik där vi även bl.a. ansluter oss till laddtrycks- och varvtalssensorn! Detta för att få full kontroll även på de allra senaste, mycket komplexa motorsystemen. Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-07

Nu har vi tagit fram effektmodul till Ford Kuga 2.0 Turbo 200 hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-06

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Tigercat 1135! Väldigt fin prestandaökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Stor bränslebesparing! Finns för omgående leverans! Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-10-04

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya Audi A8 3.0 TDI 250hk! Fantastiskt fint resultat med vår effektmodul CR6xx tack vare vår unika teknik där vi även bl.a. ansluter oss till laddtrycks- och varvtalssensorn! Detta för att få full kontroll även på de allra senaste, mycket komplexa motorsystemen. Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-09-30

Nu har vi tagit fram effektmodul till Opel Astra 1.6 Turbo 180hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-09-29

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya BMW 525d 204hk! Fantastiskt fint resultat med vår effektmodul CR6xx tack vare vår unika teknik där vi även bl.a. ansluter oss till laddtrycks- och varvtalssensorn! Detta för att få full kontroll även på de allra senaste, mycket komplexa motorsystemen. Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-09-20

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya Mercedes GLK 250 CDI! Fantastiskt fint resultat med vår effektmodul CR6xx tack vare vår unika teknik där vi även bl.a. ansluter oss till laddtrycks- och varvtalssensorn! Detta för att få full kontroll även på de allra senaste, mycket komplexa motorsystemen. Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-09-16

Nu har vi tagit fram en effektmodul till MerCruiser 7.3L D-Tronic! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt!

2010-09-09

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya BMW 520d 184 hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-08-24

Nu har vi effektmodul klar till Liebherr A 311 Litronic! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-08-20

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya BMW X5 40d! Fantastiskt fint resultat med vår effektmodul CR6xx tack vare vår unika teknik där vi även bl.a. ansluter oss till laddtrycks- och varvtalssensorn! Detta för att få full kontroll även på de allra senaste, mycket komplexa motorsystemen. Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-08-11

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Ford Mondeo 2.0 TDCi 163 hk! På den här motortypen använder vi vår populära CRI-modul för att uppnå ett riktigt bra resultat. Väldigt fin prestandaökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordons- modeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-08-04

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Skoda Fabia 1.6 TDI 90hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-07-30

Nu har vi även tagit fram PLUS-modul till Nya Volvo V70 III 2.4 D 175 hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-07-19

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Ford Kuga 2.0 TDCi 163 hk! På den här motortypen använder vi vår populära CRI-modul för att uppnå ett riktigt bra resultat. Väldigt fin prestandaökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordons- modeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-07-13

Nu har vi tagit fram PLUS-modul även till Volvo XC60 D5 AWD 205 hk!

2010-07-12

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya BMW 320d 184 hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-07-05

Nu har vi tagit fram effektmodul till Audi A4 2.0 TFSI 211 hk! Väldigt fin prestandahöjning! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-06-30

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya BMW 530d 245hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-06-24

Nu är vi klara med effektmodulen till Nya Kia Venga 1.4 CRDi 90hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-06-21

Nu har vi tagit fram effektmoduler till Audi Q5 2.0 TDI 143hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-06-17

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya John Deere 1910E! Väldigt fin prestandaökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Stor bränslebesparing! Finns för omgående leverans! Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-06-08

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya Mercedes C 250 CDI 204 hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstruktion ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-06-03

Nu är vi klara med effektmodulen till Nya Volvo FH16-700! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till styrenheten gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras bredvid motorn. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-05-18

Nu är vi klara med effektmodulen till Nya Valtra S262! Väldigt fin prestandahöjning tack vara vår sofistikerade teknik där vi förlänger spridartiderna! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras bredvid motorn. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-05-11

Nu har vi tagit fram effektmodul till Nya Audi A4 2.0 TDIe 136 hk! På den här motortypen använder vi vår populära CRI-modul för att uppnå ett riktigt bra resultat. Väldigt fin prestanda- ökning tack vare vår sofistikerade teknik där vi förlänger bränslespridarnas huvudfas! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordons- modeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-05-07

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya VW Transporter 2.0 BiTDI T5 180 hk! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet.

2010-04-30

Nu har vi tagit fram en effektmodul till New Holland TJ275! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till styrenheten gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Sedvanlig vattentät konstruktion gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-04-20

Nu har vi tagit fram en effektmodul till NyaHyundai ix35 2.0 CRDi-R 136 hk! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-04-06

Nu är vi klara med effektmodulen till CASE Magnum 275! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till styrenheten gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Sedvanlig vattentät konstruktion gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-03-30

Nu har vi tagit fram en effektmodul till Nya Range Rover Sport 3.0 TDV6! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-03-18

Nu är vi klara med effektmodulen till Lamborghini R5 130! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till styrenheten gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Sedvanlig vattentät konstruktion gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-03-12

Nu har vi tagit fram en effektmodul till Nya Mazda CX7 2.2 MZR-CD! På den här motortypen använder vi vår populära CRI-modul för att uppnå ett riktigt bra resultat. Förutom en markant större prestandaskillnad förenklas monteringen avsevärt genom att effektmodulen ansluts direkt till bränslespridarna, istället för traditionell anslutning till common-rail röret. Vattentät konstruktion gör att våra effektmoduler enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-03-05

Nu har vi tagit fram en effektmodul till Nya Toyota IQ 1.4 D-4D! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-03-01

Nu är vi klara med effektmodulen till Caterpillar 930H! Väldigt fin prestandahöjning tack vara vår sofistikerade teknik där vi förlänger spridartiderna! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras bredvid motorn. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-02-24

Nu är vi klara med effektmodulen till Same Silver 115! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion och höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-02-19

Nu har vi effektmoduler klara till Nya Honda CR-V 2.2 i-DTEC med automatlåda! Väldigt fin följsamhet och med markant snabbare reaktion vid gaspådrag. Köp Din effektmodul via någon av våra återförsäljare så ingår gratis maskinförsäkring! Hör efter om även Din lokala hondaverkstad är ansluten till vårt återförsäljarnät!

2010-02-11

Nu är vi klara med effektmodulen till Nya Valtra N122! Väldigt fin prestandahöjning tack vara vår sofistikerade teknik där vi förlänger spridartiderna! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till styrenheten gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Vår vattentäta konstruktion höga kvalitet gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-02-05

Nu har vi tagit fram en effektmodul till Nya Peugeot 5008 1.6 HDi 110 hk! På den här motortypen använder vi vår populära CRI-modul för att uppnå ett riktigt bra resultat. Förutom en markant större prestandaskillnad förenklas monteringen avsevärt genom att effektmodulen ansluts direkt till bränslespridarna, istället för traditionell anslutning till common-rail röret. Vattentät konstruktion gör att våra effektmoduler enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-02-03

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Nya BMW X1 xDive18d! Fordonsspecifikt utvecklad programvara och helt sluten konstrukton ger grunden till våra kvalitetssäkrade produkter. Effektmodulen kan med fördel anslutas direkt i motorutrymmet.

2010-02-01

Nu har vi tagit fram en effektmodul till Mazda 6 2.2 MZR-CD 185 hk! På den här motortypen använder vi vår populära CRI-modul för att uppnå ett riktigt bra resultat. Effektökningen bygger på att effektmodulen förlänger durationen (öppningstiden) på bränslespridarna. På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till bränslespridarna gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Sedvanlig vattentät konstruktion gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-01-27

Nu har vi tagit fram en CRI-modul även till Toyota Avensis 2.0 D-4D 116 hk / 280 Nm! På den här motortypen uppnås nu ännu bättre prestandaökning än tidigare teknik tack vare CRI-modulens unika funktion att kunna styra bränslespridarnas öppningstider!Smidig plug-in anslutning gör att du enkelt kan återställa din bil till original.

2010-01-21

Nu har vi effektmodul klar till New Holland 7070! Effektökningen bygger på att effektmodulen förlänger durationen (öppningstiden) på bränslespridarna. På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till bränslespridarna gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Sedvanlig vattentät konstruktion gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-01-18

Nu är vi klara med effektmodulen till Nya Valtra N142! På traditionellt ”ProMotech-vis” med original plug-in kontakter till styrenheten gör montering samt återställning till original, väldigt enkelt! Sedvanlig vattentät konstruktion gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Vridmomentet går enkelt att själv anpassa för sina behov. Den stora efterfrågan på våra produkter och gott samarbete med våra kunder och märkesverkstäder, gör att vi snabbt får fram de fordonsmodeller vi saknar. Kontakta oss gärna om du inte finner ditt fordon i våra fordonslistor!

2010-01-11

Nu har vi tagit fram PLUS-modul även till VW Passat 1.9 TDI 115 hk! Effektmodulen ger en rejäl effektökning med bibehållen balans mellan luft och bränsle vilket borgar för trygg dieseloptimering! Sedvanlig vattentät konstruktion gör att effektmodulen enkelt kan monteras direkt i motorutrymmet. Fordonsspecifik programvara -Inga injusteringar. Finns för omgående leverans!

2010-01-04

Nu har vi tagit fram effektmoduler i std. samt PLUS-utförande till Porsche Cayenne 3.0 diesel! Våra fordonsspecifikt utvecklade programvaror och kvalitetssäkrade produkter, borgar för en säker och trygg motoroptimering!